top of page

Informatie

Op deze dag kunnen alle honden groot of klein, jong of oud, met of zonder stamboom, ras of rasloos gekeurd worden. Ook gecastreerde reuen en teven met een niet erkende kleur zijn die dag welkom, zo ook niet erkende rassen. Het is een gezellige dag voor heel de familie en de familiehond. Een prima gelegenheid om eens van een keurmeester te horen wat hij/zij van uw hond vindt. Anders dan op een honden tentoonstelling gaat het er veel gemoedelijker aan toe, dus stress is op deze dag zeker niet nodig. De honden worden per rasgroep op leeftijdsklasse gekeurd, als alle honden gekeurd zijn komen alle honden uit een leeftijdsklasse terug in de ring en worden er een aantal geplaatst. De geplaatste honden ontvangen een beker. Alle nummers één van elke klasse, komen daarna weer samen in de ring om te strijden voor beste hond van de Familiehondendag 19-augustus-2023 deze hond komt een jaar lang op de voorkant van de Hondse Hobby te staan. De honden worden dit jaar gekeurd door:  Wilma Strijbos

Informatie kind hondshow

Ook dit jaar is er voor de kinderen weer een Kind-Hond-Show waar ze leuke prijzen kunnen winnen. Als je het leuk vindt mag je kind/mogen de kinderen verkleed komen om hun hond te showen. Uiteraard is het niet verplicht. Er zijn twee klassen: tot en met 6 jaar en vanaf 7 jaar en ouder.

Net als voorgaande jaren wordt de dag afgesloten met een barbecue, opgeven hiervoor kan ook via het inschrijfformulier.

Bij de clubkraam kunt u die dag weer koffie, fris, broodjes en soep kopen tegen kleine prijzen. Ook is er een loterij met leuke prijzen. De loten worden per enveloppe verkocht met een altijd prijs garantie.

Natuurlijk zijn bezoekers op die dag ook van harte welkom. De keuring start om 10.00 uur.

Let op! Een foto van de winnaar van de Familiehondendag komt een jaar lang op het clubblad van KV Rijnland Hondse Hobby. Tevens ontvang je een replica van de Jan Marsilje bokaal. Reden genoeg om in te schrijven voor zo'n leuke dag! 

Met dank aan onze hoofdsponsor HAPPYDOG

Download het INSCHRIJFFORMULIER op je laptop of computer.

En mail het naar tentoonstelling@kvrijnland.nl

bottom of page